dimarts, 3 de març del 2020

CUANDO LAS NIÑAS VUELAN ALTO

A classe de valors estem treballant la coeducació  i l'amor propi a través del conte "Cuando las niñas vuelan alto" de l'autora Raquel Díaz Reguera.



Els dolents de la banda del senyor "Don Noloconseguirás" omplen de pedretes les sabates, les butxaques i les motxilles de les nostres protagonistes perque no puguin volar amb les ales màgiques i especials que, amb tant d'amor, ha teixit el senyor "Siquierespuedes" per elles.

En cercle, vàrem contar el conte i gaudirem de la història i de les imatges. L'empatia del grup amb les protagonistes del conte va ser clau des del primer moment per extrapolar les situacions que la història planteja, a situacions quotidianes que vivim cada dia.


Una vegada llegit el conte, assignàrem la descripció a cada personatge i reflexionàrem sobre les nostres vivències a partir de preguntes que fan pensar com: alguna vegada la senyora "Bellezaexterior" t'ha posat alguna pedreta a la sabata? I penjàrem el cartell a l'aula per tenir-ho ben present.

Per acabar, cada alumne, de manera individual, va escriure un missatge a la banda de "Don Noloconseguirás" que els ajuda a enfonsar-los quan s'esforcen per no deixar-nos volar ni complir els nostres somnis. També escrivírem un missatge al nostre salvador "Siquierespuedes" perquè ens segueixi ajudant a complir els nostres somnis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada