dimecres, 14 de novembre del 2018

Fem pinya i ens agrada!!

Feia  temps que no treballàvem cap dinàmica de cohesió a l'aula. Avui ha estat el dia. Ben a primera hora, la mestra ens ha dit que baixaríem al pati a fer un joc. Quina sorpresa!!

Ens hem reunit formant els grups cooperatius que tenim creats a classe i la mestra ha explicat que faríem una activitat que es diu: " Creuant el riu". 

Ens havíem d'imaginar que erem a un bosc i, de sobte, per continuar la ruta havíem de travessar un riu. Però hi havia un problema: el pont s'havia romput!!. No ens quedava més remei que anar passant per unes pedres que varem trobar a la vorera. Però, més problemes!! no hi havia suficients pedres per a tots!!!

Així que ens hem hagut d'enginyar per passar tots a l'altra banda del riu sense mullar-nos els peus!!

L'activitat ha estat molt divertida. Al principi, a alguns grups els hi ha costat saber com passar tots, d'altres col.laborant des del primer moment i no voler sempre un/a qui mani han assolit l'atra banda del riu amb rapidessa.

Al final, ja a classe i sense l'estrès inicial, hem reconegut que treballant junts i ajudant-nos les coses ens surten millor i amb més rapidesa.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada